ServFaces kerámia kezelés tájékoztató árainkAz az autó, melynek a fényezése még érintetlen, soha nem volt mosva, polírozva, javítva és a gyári védőfóliák is a helyükön vannak, tehát mikrokarcolások nem találhatóak rajtuk. A legtöbb autó így érkezik az importőrhöz és a márkakereskedőhöz. Ilyen állapotban nagyon ritkán látja ügyfél az autót. Ebből a kategóriából kiesnek azok az autók, melyeket gyártás után alapos tesztelésnek vetnek alá!

Üvegek bevonata: szélvédő   további üvegek

Bőrülések bevonata: első ülések   hátsó ülések

Várható bruttó ár*:

*: az árak tájékoztató jellegűek, nem számítanak hivatalos árajánlatnak, a kategóriaválasztás jogát az autók sokszínűségére való tekintettel fenntartjuk.

Amennyiben kíváncsi vagy a kerámia kezelés részletes árképzésére látogass el áraink aloldalunkra, vagy kattints ide.

Megfelelő ápolás mellett egy használt autó is lehet olyan állapotú mint egy érintetlen autó, mely az esetek 1%-ban van így. Akril/lakk színű autóknál (minden olyan szín ami nem metál vagy gyöngyház) 10-15% felárat felszámolunk kategóriától függően. A gyárilag matt fényezésű autók 30% kedvezményben részesülnek. Az autóra vonatkozó kategóriát minden esetben jogunkban áll igazságosan eldönteni. A munkára esőben átvett illetve különösen szennyezett autókra minden esetben alapos, különösen kímélő mosás után tudunk pontos árat mondani, mivel ilyen esetekben nem mindig tudjuk megítélni az autó esztétikai állapotát.