Beltér tisztítás

Nem csak egy szimpla porszívózás és törölgetés, szennyeződéstől és felülettől függően nagynyomású gőzzel vagy kárpittiszító géppel való tisztítást és fertőtlenítést jelent, az összes résből eltávolítjuk a zsírt, koszt. Magába foglalja az összes kárpitot (és/vagy bőrt), az összes műanyag elemet, az ablakokat, a tükröt, a tetőkárpitot, stb, egyszóval mindent ami belül található.

Érdemes megemlíteni, hogy szövetbelső esetén soha nem adjuk ki nedvesen az utasteret, mivel teljes száradásig nem látjuk, hogy valóban el lett-e távolítva minden eltávolítható szennyeződés.

Vannak megoldásaink a szövet impregnálására, a bőr ápolására és védelmére is, valamint a kibolyhosodott hasított bőrt is helyre tudjuk hozni.

Hívj most! +36 1 999 4217

(mobiltelefonon kattints a telefonszámra)

Várható elkészülési idő: 

Szövetbelső esetén: 8-12 óra (száradás miatt)*
Bőrbelső esetén: 4-6 óra

Mennyivel előbb szükséges bejelentkezni: 1 - 1,5 hét

Áraink:

29.990 Ft-tól szennyeződés és autóméret függően. Különösen szennyezett autóknál felárat számolunk fel. Az ár 4-5 személyes középkategóriás autóra vonatkozik átlagos szennyezettség mellett.

Bőr belső esetén az ár tartalmazza a bőr táplálást is. Különösen jó állapotú bőr esetén a bőr védelmére többféle variációnk is létezik, mely feláras.

Egyéb esetekben (7 vagy több személyes gépjárművek, vízi járművek, stb.) egyedi árat adunk.

* megjegyzés: amennyiben nem kívánja megvárni a száradást nem tudunk garanciát vállalni a tisztítás hatékonyságára, autóméret és állapot függően hosszabb időt is igénybe vehet a tisztítás!

Hívj most! +36 1 999 4217

(mobiltelefonon kattints a telefonszámra)