A Premium Car Services márkanevet azért alkottuk meg, hogy vállalkozásaink által nyújtott szolgáltatásainkat egy csokorba csomagolva különböző területeken tudjuk ki elégíteni az igényeket a lehető legmaximálisabb mértékben.

Mottónk az értékmegőrzés, ahogy az autó esztétikai állapotát és annak karbantartását is a legnagyobb figyelemmel kísérjük, úgy az előre nem látható, de a jövőben bekövetkező veszélynemek biztosítására is van megoldásunk.

Az értékmegőrzés másik kulcs tényezőjét a DORIAM Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Iroda karolja fel, hogy számodra megtalálja ár-érték arányban és a szolgáltatás teljességében a legmegfelelőbb biztosítást az általad biztosítani kívánt kockázatokra.

Mivel a Premium Car Services főként a gépjárművekre specializálódott így a DORIAM Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Iroda is abban segít, hogy féltett, drága, új vagyontárgyadra a legmegfelelőbb biztosítás legyen megkötve.

Tudtad-e, hogy vadi újonnan vásárolt autódat egyes biztosítók akár már 1000 km megtétele után avulatott értéken térítik és nem a számlán szereplő összeget fizetik ki egy esetleges káresemény bekövetkeztén? Van ahol ennél sokkal rosszabb a helyzet ugyanis egyből