Esztétikai kategóriák

A kerámia kezelés során a legfontosabb az előkészítés, a megfelelő tapadás érdekében a felületeknek tökéletesen tisztának és a lehető legmagasabb fokon mikrokarcolás mentesnek kell lenniük.

Új autó vásárlásnál érdemes még érintetlen állapotában elhozni az autót, így jelentősen csökkentve a költségeket és a szükséges időt, valamint elkerülhető, hogy az autó fényezés korrekcióval kezdje az életét, mivel minden korrekció a lakkréteg valamilyen szintű vékonyításával jár. 

 
 
Így érkezik a gyárból, érintetlen

Így érkezik a gyárból, érintetlen

Érintetlen autó

Az az autó, melynek a fényezése még érintetlen, soha nem volt mosva, polírozva, javítva és a gyári védőfóliák is a helyükön vannak, tehát mikrokarcolások nem találhatóak rajtuk.

A legtöbb autó így érkezik az importőrhöz és a márkakereskedőhöz. Ilyen állapotban nagyon ritkán látja ügyfél az autót. Ebből a kategóriából kieshetnek azok az autók, melyeket gyártás után alapos tesztelésnek vetnek alá!

A fenti kritériumok betartása mellett valószínűleg nincs szükség fényezés korrekcióra kerámia bevonat felvitele előtt.

Árkalkulátorunk az ide tartozó autók kezelésére számol díjat.

 
A kereskedő már lemosta, előfordulhatnak mikrokarcolások

A kereskedő már lemosta, előfordulhatnak mikrokarcolások

ÚJ autó

Az az autó, amely már átadásra került az ügyfélnek, ezért lemosták és átadásra felkészítették. Enyhén, de nem egybefüggően mikrokarcos fényezés. Ide tartoznak a szalonautók is, melyeket gyakran törölgetnek, ezért mikrokarcolások már lehetnek a felületen (lásd a képen).

Természetesen ezek az autók is kezelhetőek, de Jó eséllyel szükség van egy- vagy többlépcsős fényezés korrekcióra a hibátlan felület eléréséhez, mindig igyekszünk az ügyfelek javára dönteni árkalkuláció során.

 

A felület mikrokarcos, korrekció szükséges

használt autó

Minden olyan autó, melyet a tulajdonosa már átvett és használ és tulajdonosa már többször lemosta vagy lemosatta, vagy akár csak egy alkalommal is bekerült az autó gépi autómosóba. A fényezés egybefüggően mikrokarcos.

Autókozmetikai szempontból az új autó és a használt autó kategória az autó 2 - 3.000 kimóméteres futásteljesítmény eléréséig átfedheti egymást, de ez nem törvényszerű.

Szinte biztosan szükség van fényezés korrekcióra a hibátlan felület eléréséhez, de ugyanúgy kezelhető.


Hívj most! +36 1 999 4217

(mobiltelefonon kattints a telefonszámra)