helyreállítás | védelem | KARBANTARTÁS

Helyreállítás

Az anyagok átható ismerete szükséges ahhoz, hogy tudjuk melyik miként reagál a különböző tisztítószerekre, korrekciós pasztákra és bevonatokra. Minden fényesítést, korrekciót megelőz egy 5 lépcsőből álló külső mélytisztítás, mely azért fontos, hogy a tiszta lakkfelülettel dolgozzunk, ne a szennyeződéseket kenjük el a felületen, ezzel további károkat okozva. Ez a szolgáltatásunk kizárólag a ServFaces Coat Ultima kerámia kezelés részeként vehető igénybe.

Az érzékeny felületeket kimaszkoljuk, melyek nem érintkezhetnek a korrekciós pasztával, valamint munkánk végeztével az összes résből eltávolítjuk a maradványokat: nem marad sehol nyoma, hogy az autó korrekción esett át.

Használt autók esetén általában a karcolások 95-98%* eltüntetését javasoljuk, mellyel már nagyon látványos javuláson esik keresztül az autó, új autó benyomását kelti. 

IMG_3239 másolat.jpg

Fényesítés

Elsősorban tökéletes állapoltú autók fényességének tovább fokozására, nem a karcolások eltüntetésére. Érintetlen és új autók esetén a ServFaces kerámia kezelés tartalmazza a fényesítést. A fényesítés hologrammentes és a kerámia kezelés része

 

Egylépcsős korrekció

Finom mosási mikrokarcolások, illetve hologram eltávolítására. Amennyiben már 1-2 alkalommal lemosták autódat, szinte biztos, hogy szükség lesz legalább az egy lépcsős korrekcióra. Az egy lépcsős korrekció hologrammentes, amennyiben az eredménnyel nem vagyunk elégedettek, a fényesítést is elvégezzük.
 

DSCF6135.JPG
 

Többlépcsős korrekció

Helytelenül mosott autók mikrokarcolásainak hologrammentes eltávolítására. Ha az autó szárításához használtak szilikonos lehúzót, szarvasbőr rongyot vagy az autó járt gépi mosóban, akkor szinte biztos, hogy több lépcsős korrekcióra lesz szükség.

Akár az alábbi sérülések eltüntethetőek: finom felületi karcolások, madárpiszok marás*, bogármaradványok nyomai*, helytelen polírozás nyomai, vízkő és savas eső marásai, durva narancsbőr illetve ködölési nyom. Lakk (nem metál) színű autóknál legtöbb esetben több lépcsős korrekcióra van szükség.

Ez a szolgáltatásunk tartalmazza a "jeweling" azaz magyarul gyakran "ékszeresítő polírozásnak" nevezett folyamatot is.

IMG_3929.JPG
IMG_3897 másolat.jpg

Ez a szolgáltatásunk kizárólag a ServFaces Coat Ultima kerámia kezelés részeként vehető igénybe.

Kérdésed van? Hívj most! +36 1 999 4217

(mobiltelefonon kattints a telefonszámra)

FIGYELEM! Ahhoz, hogy teljesen eltávolítsuk a lakkfelületet már megmart bogármaradványokat, madárpiszkot és egyéb komoly sérüléseket, többször is szimulálnunk kell a napfényt, addig ismételve a korrekciót, ameddig nem távolítottuk el a lehető legtöbb megmarást.

Ez a procedúra különösen időigényes, ezért az erősen bogármaradványos autókon akár fél nappal is meghosszabbíthatja a munkánkat. Így elkerülhető, hogy kellemetlen meglepetés érjen és mi is biztosak lehetünk benne, hogy a lehető legjobb minőségű munkát adjuk ki a kezeink közül!

A felület több lépcsős korrekció után teljesen megújul, a sérülések 95-98%-a nyomtalanul eltüntethető

A felület több lépcsős korrekció után teljesen megújul, a sérülések 95-98%-a nyomtalanul eltüntethető

* A sérülések akár 99,99% is el tudjuk távolítani, ebben az esetben az elkészülési idő jelentősen meghosszabbodik és felárat számolunk fel. Egyedi esetekben előfordulhat, hogy nem tudunk minden sérülést eltávolítani, ilyenkor egyedi elbírálással színcsiszolás, vagy rosszabb esetben már csak az újrafényezés jelenthet megoldást, melyhez fényező szükséges (akár spot jelleggel).

A fenti árak maximum két ember teljes napi (8 óra/fő azaz összesen 16 óra) korrekciós munkájára vonatkoznak. Különösen karcos autókat is helyre tudunk állítani, abban az esetben, ha ebből az időtartamból az autó karcossága miatt kilépünk felárat számolhatunk fel. Könnyen megállapítható, hogy melyik autó járt pl. gépi autómosóban a karcolások mélységéből és elhelyezkedéséből. A szilikonos lehúzó valamint a szarvasbőr szárító kendő helytelen használata legalább ilyen rossz, mély karcolásokat okozhat, különösen az ívekben, melyek eltávolítása nehéz, ezért szintén felárat számolhatunk fel a megnövekedett munkaigény miatt. 

Cégünk filozófiája, hogy mindig a legbiztonságosabb és legkevésbé agresszív módszert választjuk, valamint tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy mi a maximálisan elérhető javulás úgy, hogy nem veszélyeztetjük a fényezés integritását annak túlzott elvékonyításával.

A korrekció után a meglévő kőfelverődések jobban látszódhatnak a felületen, mivel a beléjük került szennyeződéseket a korrekciós paszta eltávolítja. Ezek javítófestékkel pótolhatóak, mely végleges megoldást jelent, ugyanakkor nem helyettesíti a fényezést, tehát nem lesz tökéletes. A kőfelverődések meglévő hibának számítanak. Amennyiben karosszériavédő fólia kerül a már kőfelverődéses autóra, úgy annak funkciója kizárólag az állapot megőrzése, még javítófestékezés ellenére is.