Jótállási feltételek

A Premium Car Services Autó Értékmegőrző Finomkozmetikát üzemeltető ServFaces Hungary Kft. jótállást vállal kerámia kezelés szolgáltatására, hogy fedezze a ügyfelei bizonyos problémáit.
 
Fontos megérteni, hogy az autók felületei nagyon sérülékenyek, ezért a hibás tisztítási módszerek valamint nem kellő minőségű autóápolási eszközök és szerek könnyen kárt tehetnek bennük. Amennyiben az általunk javasolt módszereket és utóápolási termékeket alkalmazod az autód jó eséllyel megtarthatja makulátlan állapotát akár évekig. Amennyiben ezzel nincs időd magad foglalkozni, esetleg profikra bíznád ezt a feladatot bármikor felkeresheted cégünket, mivel foglalkozunk utóápolással is. 

A fényezésvédő bevonat nem arra van, hogy elhanyagolhassuk autónk állapotát, hanem a környezet okozta a fényezésre káros kémiai hatások jelentős csökkentése mellett meghosszabbítja azt az időtartamot ami alatt autónk tisztának néz ki.

A Te Premium Car Services jótállásod kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben megjelentél az éves karbantartó tisztításon legkésőbb a kezelés évfordulójától számított 14 napon belül. 

Időtartam

A jótállás időtartama ServFaces Coat Ultima illetve ServFaces Pro Coat fényezésvédő bevonat felvitele esetén 36 hónap.

A jótállás érvényességének fenntartásához a kezelt gépjármű meg kell, hogy jelenjen 12 hónappal a kezelés időpontja után egy kontroll tisztításra, majd 12 hónapos intervallumokban egészen a jótállás időtartamának lejártáig. 

A jótállás nem átruházható, kizárlag az autó kezelésikori tulajdonosa vagy üzembentartója érvényesítheti, a jótállási jegy és az eredeti számla felmutatása ellenében. Az autónak ugyanabban az országban kell regisztrálva lennie mint amiben a kezeléskor volt.

Kizárások

A jótállás érvényét veszti amennyiben a kezelt felületekhez a Premium Car Services Autó Értékmegőrző Finomkozmetikán kívül egyéb autókozmetika hozzányúl bármilyen csiszoló eszközzel (fényezés korrekció, polírozás, kézi polírozás, viasz, színcsiszolás stb.) A jótállás nem vonatkozik elhanyagolásra (karbantartás hiánya), balesetre, vandalizmusra, a felületek érintkezésére festékkel vagy színezőkkel, kőfelverődésekre, felületi rozsdára, rongálásra, karcolásokra, nem megszokott kémiai csapadékra és kiömlésekre, felületi csiszolásokra, fényezés repedésekre, erős savas eső okozta károkra, kezeletlen javított felületekre, gyártói hibából eredő fényezési károkra mint például a narancsbőr, pergés, idegen anyagok a fényezésben, teljes festék vagy lakk leválás, hámlás, stb. 

A bevonat nem arra való, hogy éveken át kizárólag nagynyomású vízzel legyen mosva az autó, 1-2 havonta javasolt egy olyan tisztítást is beiktatni, amikor mosókesztyűvel alaposan meg van tisztítva a felület, ezért az az autó tulajdonosa melynek lakkfelületére a vízkő teljesen rákötött és a ServFaces által előírt vízkőtelenítési technológia sem vezet eredményre nem igényelheti a garanciális javítást, mivel ez elhanyagolásnak számít. 

Az autó felületét nem érheti pH 2-nél erősebb sav illetve pH 12-nél erősebb lúg.
Elhanyagolásnak számít különösen, amikor felületre került idegen anyagok (bogármaradványok, madárpiszok, fanedv, egyéb erős kémiai hatású szerek, stb.) nem kerülnek 48 órán belül eltávolításra a felületről.

Az autó gyári fényezésének megsérülése ütközés, baleset, vandalizmus vagy visszaélés esetén a sérült területek elemenként javíthatóak a tulajdonos vagy a biztosító társaság költségére. A tulajdonos köteles felmutatni az eredeti jótállási jegyet, valamint a hozzá tartozó számlát az eredeti kezelésről az újrakezelés előtt.

Cégünk filozófiája, hogy mindig a legbiztonságosabb és legkevésbé agresszív módszert választjuk, valamint tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy mi a maximálisan elérhető javulás úgy, hogy nem veszélyeztetjük a fényezés integritását annak túlzott elvékonyításával.

Az autókat kizárólag annyit mozgatjuk amennyi a munkánk elvégzéséhez szükséges. Új autóknál ez nagyjából 500 méter, használt autóknál pedig akár 1 km is lehet, mivel a mosó területre két alkalommal is le kell vinnünk az autókat, egyszer a tisztítás miatt, második alkalommal pedig a fényezés korrekció maradványait (polírpaszta, por stb.) eltávolítsuk.

Az indító akkumulátorok alacsony szintjét bizonyos autók rendszeresen kiírják, még abban az esetben is ha a kezelés ideje alatt csepptöltőre kerültek. Különösen a Mercedes-ek hajlamosak erre, sőt ilyenkor még üzenetet is küldenek a tulajdonosnak. Mindent megteszünk ez ellen, ugyanakkor ezen rendszerek kiszámíthatatlansága miatt bármikor előfordulhat, hogy üzenet érkezik. Ilyenkor ezt kérjük figyelmen kívül hagyni. A lithium-ion indító akkumulátorokat kizárólag az erre a célra alkalmas töltővel töltjük.

Az autó meglévő hibáiért nem vállalunk felelősséget, különösen akkor, ha ezek elhallgatásra kerülnek előlünk. Kérjük bármilyen sérülésről, szennyeződésről, hibáról (akár mechanikai, akár egyéb) tájékoztass minket. Előfordulhat, hogy bizonyos hibák nem látszódnak az autó kezelése előtt, melyeket mi felfedezünk a kezelés ideje alatt. Ilyen esetben mindig azonnal jelezzük a megadott elérhetőségeken és javítási javaslatot teszünk.

A korrekció után a meglévő kőfelverődések jobban látszódhatnak a felületen, mivel a beléjük került szennyeződéseket a korrekciós paszta eltávolítja. Ezek javítófestékkel pótolhatóak, mely végleges megoldást jelent, ugyanakkor nem helyettesíti a fényezést, tehát nem lesz tökéletes. A kőfelverődések meglévő hibának számítanak. Amennyiben karosszériavédő fólia kerül a már kőfelverődéses autóra, úgy annak funkciója kizárólag az állapot megőrzése, még javítófestékezés ellenére is.

Amennyiben a jótállás időtartama alatt a tulajdonos úgy ítéli meg, hogy a vélt káreseményt a jótállás fedezheti az alábbi módon jelezheti azt a Premium Car Services Autó Értékmegőrző Finomkozmetikát üzemeltető Servfaces hungary Kft. részére:

Azonnal tájékoztatja a Premium Car Services Autó Értékmegőrző Finomkozmetikát üzemeltető ServFaces Hungary Kft.-t elérhetőségeik valemlyikén:

Telefonszám: + 36 1 999 4217
Email cím: info @ sfcenter.hu
Internet: www.sfcenter.hu/bejelentkezes
Levelezési cím: 1138 Budapest, Váci út 175.

Minden bejelentéshez szükséges információ:
Név, telefonszám, jótállási jegy sorszáma vagy számla sorszáma, sérülés rövid leírása

A Premium Car Services Autó Értékmegőrző Finomkozmetikát üzemeltető ServFaces Hungary Kft. mentesül a jogi felelősség alól amennyiben a tulajdonos a sérülést nem jelenti be az észleléstől számított 30 napon belül.

A Premium Car Services Autó Értékmegőrző Finomkozmetikát üzemeltető ServFaces Hungary Kft. 5 munkanapon belül válaszol a bejelentésre és nyitvatartási időben vagy előre megbeszélt időpontban fogadja az autót.

Amennyiben a Premium Car Services Autó Értékmegőrző Finomkozmetikát üzemeltető ServFaces Hungary Kft. jogosnak ítéli a jótállási igényt, a javításra egy közösen megfelelő időpont kijelölésre kerül, mikor a bevonatban keletkezett hiba díjmentesen javításra kerül. Amennyiben olyan sérülések is találhatóak a felületen, melyeket a garancia nem fedez a tulajdonos költségére ezek is javíthatóak ezen alkalommal. Az ilyen sérülések lehetnek például a helytelen mosásból eredő karcolások (gépi mosás, szilikonos lehúzó).

A HELYES KARBANTARTÁSRÓL:

GYAKORISÁG

Amennyiben minden nap használod autódat heti egy alaposan mosás elég kell, hogy legyen ahhoz, hogy az autó állapotát a lehető legmagasabb szinten tudd tartani. Néhányan szeretik ennél gyakrabban mosni autójukat, amennyiben magadra ismersz ne feledd, hogy minél többet van mosva egy autó annál nagyobb az esélye, hogy mikrokarcolások vagy egyéb mosási hibák kerülnek a felületre. Ha a Premium Car Services Autó Értékmegőrző Finomkozmetika által javasolt utóápolási termékeket és eszközöket használod jelentősen csökkentheted az esélyét a károkozásnak.

Előmosó vegyszer használata megengedett, ugyanakkor nagyon kell ügyelni a helyes higításra, általában 1:100 - 1:120 arányban kell a legtöbb lúgos előmosót higítani. Amennyiben pH 12-t meghaladó vegyszer tartósan a felületen marad, károsíthatja azt.

A gépi autómosó valamint a habkefés kézi mosó karcolásokat tehet az autó lakkfelületeire, javasolt elkerülni ezeket.
A helyes karbantartáshoz minden megtalálható Karbantartó tisztítás szolgáltatásunkban, valamint további információt az Utóápolás oldalunkon találsz.