Miért minket válassz?

12 érv, hogy miért Magyarország egyetlen autóápolási szalonját bízd meg autód kerámia kezelésével.

Referenciák

Fennállásunk óta számtalan autó kerámia kezelését végeztük el, minden esetben törekedve a lehető legjobb eredményre. Új autó, használt autó, értéktől függetlenül az adott feladatból a legtöbbet hozzuk ki, nálunk minden szolgáltatást megtalálsz egy helyen, kényelmesen.

karcok.jpg

Ingyenes tanácsadás

Akkor is szívesen adunk tanácsot ha nem minket választasz, ezáltal tisztább képet kaphatsz a valódi problémáról. Keress minket bátran elérhetőségeinken. Amennyiben autóvásárlás előtt állsz, részletes esztétikai állapotfelmérést is tudunk készíteni számodra.

Hívj most! +36 1 999 4217

(mobiltelefonon kattints a telefonszámra)

Gyártói támogatás

A bevonatainkat gyártó servFaces GmbH a legmagasabb fokú német minőséget képviseli, melyhez hozzá tartozik, hogy bármilyen kérdés esetleg probléma esetén azonnali segítséget nyújtanak számunkra. Mi nem a te autódon fogunk kisérletezni, több száz autó kezelésén vagyunk túl, kipróbált technikával és anyagokkal. Saját cégünk több mint 10 éve működik, a jelenlegi tevékenységet pedig 2014 eleje óta folytatjuk.

gts_gtr_web 2.jpg

Problémamegoldás

Szerencsére különösen ritkán kerül rá sor, ugyanakkor ahol emberek dolgoznak előfordulhat hiba a legmagasabb fokú precizitás mellett is. Ha úgy alakul, hogy valamit nem a megfelelő minőségben csináltunk meg törekszünk a mihamarabbi maradéktalan javítására és az ügyfél maximális kártalanítására. 

e60535dlámpa_web 2.jpg

Egyenlőség

Nálunk minden autó egyenlő elbánásban részesül, legyen az új, használt, alsó- közép- vagy felsőkategóriás.

Árajánlatunkat nem az autók értékét figyelembe véve adjuk meg, minden esetben az elvégzendő munka a döntő az autó mérete és esztétikai állapota szerint. 

m4_szalon_web.jpg

Kellemes, tiszta környezet

A munkakörnyezetünk tisztaságára is ügyelünk, mivel ez fontos a minőség fenntartásában.

Eszközeinket rendszeresen karbantartjuk és tisztítjuk, ezzel megelőzve a szennyezett és/vagy hibás eszközökkel való esetleges károkozást.

Hívj most! +36 1 999 4217

(mobiltelefonon kattints a telefonszámra)

* Az autóra vonatkozó kategóriát minden esetben jogunkban áll igazságosan eldönteni. A munkára esőben átvett illetve különösen szennyezett autókra minden esetben alapos, különösen kímélő mosás után tudunk pontos árat mondani, mivel ilyen esetekben nem mindig tudjuk megítélni az autó esztétikai állapotát.