Kerámia kezelés tájékoztató áraink érintetlen autókra

Megfelelő ápolás mellett egy használt autó is lehet olyan állapotú mint egy érintetlen autó, mely az esetek 1%-ban van így.

- - - - - -

Üvegek bevonata: szélvédő bevonat  további üvegek bevonata

Bőrülések bevonata: vezetőülés  első két ülés  mindegyik ülés  egyik sem

Várható bruttó ár*:

Érintetlen autó: az az autó, melynek a fényezése még érintetlen, soha nem volt mosva, polírozva, javítva és a gyári védőfóliák is a helyükön vannak, tehát mikrokarcolások nem találhatóak rajtuk. A legtöbb autó így érkezik az importőrhöz és a márkakereskedőhöz. Ilyen állapotban nagyon ritkán látja ügyfél az autót. Ebből a kategóriából kiesnek azok az autók, melyeket gyártás után alapos tesztelésnek vetnek alá!

Új autó: az az autó, amely már átadásra került az ügyfélnek, ezért lemosták és átadásra felkészítették. A kilóméteróra állása maximum 200 km és a forgalomba helyezéstől maximum 6 hónap telt el. Ide tartoznak a szalonautók is, melyeket gyakran törölgetnek, ezért mikrokarcolások már lehetnek a felületen, de természetesen ezek eltávolítása után az autó ugyanúgy kezelhető, mint egy érintetlen autó.

Használt autó: Minden olyan autó, melyet a tulajdonosa már átvett és használ, kilóméteróra állása 200 km felett van és tulajdonosa már legalább egyszer lemosta vagy lemosatta. Ezek az autók is ugyanúgy kezelhetőek, de alapos fényezés korrekcióra van szükség.

Autókozmetikai szempontból az új autó és a használt autó kategória az autó 2 - 3.000 kilóméteres futásteljesítmény eléréséig átfedheti egymást, de ez nem törvényszerű.

*: az árak tájékoztató jellegűek, nem számít hivatalos árajánlatnak, a kategóriaválasztás jogát az autók sokszínűségére való tekintettel fenntartjuk.

Amennyiben kíváncsi vagy a kerámia kezelés részletes árképzésére látogass el áraink aloldalunkra, vagy kattints ide.

A fenti árak nem tartalmazzák az esetleges fényezés korrekció költségét. A kezelés végén minden esetben servFaces Final kerül felvitelre (kivéve matt autók). Akril színű autóknál (minden olyan szín ami nem metál vagy gyöngyház) 10-15% felárat felszámolunk kategóriától függően. A gyárilag matt fényezésű autók 30% kedvezményben részesülnek. Az autóra vonatkozó kategóriát minden esetben jogunkban áll igazságosan eldönteni.

Hívj most! +36 1 999 4217

(mobiltelefonon kattints a telefonszámra)