Új autó kozmetika

Vettél már át új autót úgy, hogy használtnak nézett ki, hiába volt benne csak pár kilóméter? Esetleg most rendelted meg és félted? Ezt a szolgáltatásunkat neked találtuk ki!

Miért van szükség az új autó tisztítására?

Az autó a gyárból a legtöbb esetben nem egy buborékban kerül hozzád, hanem közúton, vasúton, vízi szálltással, valamint a kereskedőnél a kültéren kerül tárolásra. 

Az ez idő alatt rákerült szennyeződések (pl. a szálló rozsda) gyakran nem biztonságos módszerekkel kerülnek eltávolításra, mely mikrokarcolásokhoz és egyéb sérülésekhez vezethet. 

A Premium Car Services kezei alól kizárólag a részleteket figyelembe vevő, legmagasabb igényeket is kielégítő munka kerülhet ki. A finomkozmetika szó utal arra, hogy minden esetben a legkevésbé agresszív módszert alkalmazzuk, fokozatosan haladva a kívánt cél elérése érdekében.

Hívj most! +36 1 999 4217

(mobiltelefonon kattints a telefonszámra)

Új autó kozmetika szolgáltatásunk tartalmazza az autód első alapos tisztítását, valamint a felületeinek ServFaces Coat Ultima kerámia kezelését. Az új autód legtöbb anyagára van védelmünk, legyen az a fényezése, üvegek, kerekek, kipufogóvégek, műanyagok, bőr, szövet vagy bármilyen nyers fém (akár a motortérben is).

Átlagos várakozási idő: 1-2 hét (karosszériavédő fólia telepítése esetén akár több is)
Mennyi idő alatt készül el az autóm? Általában 48 óra alatt, tehát ha hétfőn reggel hozod, szerda reggel átvehető. Karosszériavédő fólia telepítése esetén ez az idő jelentősen változhat.

Ne feledd, autód állapotát mindig könnyebb megőrizni, mint helyreállítani!

5 tipp, hogy új autód a lehető legjobb állapotban maradhasson

static1.squarespace.jpg

Ne engedd, hogy a kereskedő lemossa az autódat!

Sajnos az esetek többségében helytelen módszerrel mossák az autókat, ezzel karcolásokat okozva a lakkfelületen. Ez mind megelőzhető, többek között azzal a módszerrel, amit mi a Karbantartó tisztításaink során alkalmazunk.

Gyakran kültéren állnak az autók, vagy nyitott tréleren szállítják őket, ezért szennyeződnek. A szennyeződéseknek több fajtája van, de leggyakoribb a por és az organikus és nem organikus maradványok. Utóbbira legjobb példa a levegőben szálló fém részecskék, melyek egy fehér autón víz hatására apró barna rozsdapöttyökké alakulnak. Ezeket egy szimpla mosással nem lehet eltávolítani, ezért sokan a polírozást javasolják, ami csak további károkat okoz.

static1.squarespace-1.jpg

Ha lemosták, ne engedd, hogy polírozzák vagy waxolják

Ha már az autó életében volt akár csak egyszer is lemosva, akkor már nem számít érintetlen autónak, mivel a helytelen mosás károkat okozhat. Előfordulhat, hogy felajánlják, hogy kijavítják a hibákat, de jó eséllyel ezzel csak további károkat fognak okozni. A legtöbb kereskedőnél nincs olyan tudású szakember, aki tökéletesen képes helyreállítani a mikrokarcolásokat. 

static1.squarespace-2.jpg

Ne foglalkozzanak a védőfóliák maradványaival sem!

A védőfóliák ragasztója könnyen eltávolítható a megfelelő oldószerrel, nem szükséges "sikálni". Amennyiben nem a megfelelő vegyszerrel próbálkozik valaki, kifejezetten nehéz őket eltávolítani, ilyenkor gyakran megkarcolódik a lakkfelület.

static1.squarespace-3.jpg

Ne engedd, hogy felfúrják a rendszámot!

Nem minden rendszámtartó kompatibilis a gyárilag kijelölt csavarhelyekkel, ezért átalakításra szorul. Ahol lehet javasoljuk a ragasztott rendszámtáblát, tartókeret nélkül.

DSC00483_ed.jpg

Minél hamarabb kerüljön a felületekre védelem.

Az új lakkfelület gyönyörű látványt nyújt. Nincs rajta karcolás, marás és egyéb oda nem illő sérülés. Szeretnéd ezt minél tovább megőrizni? Erre nyúkt megoldást a ServFaces Coat Ultima kerámia kezelés és a karosszériavédő fólia telepítése.

Hívj most! +36 1 999 4217

(mobiltelefonon kattints a telefonszámra)