Vízi járművek kozmetikája

A vízi járművek felületei nagyon könnyen elveszítik újkori fényüket, melyek a helyes módszerrel könnyen helyreállíthatóak, valamint védhetőek a későbbi újbóli oxidálástól, kerámia bevonat segítségével. Mindig a legbiztonságosabb technológiával javítjuk a karcolásokat, mattulást, vízkőfoltokat, helytelen polírozás nyomát, valamint az oxidált festett és lakkfelületeket. Ez extrém esetben akár jelentősen csökkentheti a közegellenállást is, valamint megkönnyíti a tisztítást.

Természetesen ezekben az esetekben is minden anyagnak a hozzá megfelelő tisztítószert valamint korrekciós pasztát használjuk, szükség esetén maszkolunk. Az alsó képen a folyamat balról jobbra látható.

Hívj most! +36 1 999 4217

(mobiltelefonon kattints a telefonszámra)

Várható elkészülési idő: függ a méretétől és szennyezettségétől. Minden esetben a munka elvállalása előtt megbecsüljük a kívánt eredmény eléréséhez szükséges időt.

Mennyivel előbb szükséges bejelentkezni: akár 2 - 3 nap (esetenként 1 - 1,5 hét) 

Áraink: 

Vízi járművek esetén óránként bruttó 6.990 Ft munkadíjjal lehet számolni. Egy szénszálas kajak esetén nagyjából 2-3 munkaóra szükséges minimum az alapos korrekcióra.

* Egyedi esetekben előfordulhat, hogy nem tudunk minden sérülést eltávolítani, ilyenkor egyedi elbírálással színcsiszolás, vagy rosszabb esetben már csak az újrafényezés jelenthet megoldást (akár spot jelleggel). Cégünk filozófiája, hogy mindig a legbiztonságosabb és legkevésbé agresszív módszert választjuk, valamint tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy mi a maximálisan elérhető javulás úgy, nem veszélyeztetjük a fényezés integritását annak túlzott elvékonyításával.

Hívj most! +36 1 999 4217

(mobiltelefonon kattints a telefonszámra)