ServFaces Coat Ultima kerámia kezelés

DSC00768.jpg

A ServFaces Coat Ultima kerámia kezelés után az autók ritkábban lesznek koszosak, jelentősen könnyebb megtisztítani őket és mivel jóval kíméletesebb módszerekre van szükség még extrém koszos esetekben is megelőzhető a mosási karcolások 90%-a. A maradék 10% szárítás alkalmával keletkezik, mely szintén leegyszerűsödik, mivel kevesebb vízet kell felitatni. 

A legtöbb szennyeződés könnyen lemosható a felületről, nincs szükség polírozásra és egyéb abrazív tisztítási módszerekre. Ha mégis sérülés történik akkor először nem az autó lakkrétege sérül, hanem a bevonat felülete, mely elemenként javítható / pótolható.

banner.jpg
A ServFaces Coat Ultima kerámia kezelés:
 • a kerámia bevonatoknál fejlettebb HSH technológiát alkalmaz, így egy rétegben eléri azt, amit eddig kizárólag topréteg alkalmazásával lehetett, ezáltal már ezzel az egy réteggel is jóval hatékonyabb védelmet nyújt a legtöbb versenytársánál,
 • a nálunk elérhető legerősebb kémiai védelmet nyújtja (pH2 - pH13),
 • jelentősen könnyíti az autó tisztántartását, öntisztuló hatása van (pl. a nagy eső után tisztább lesz az autó mint volt előtte),
 • drasztikusan redukálja kémiai eredetű sérüléseket a felületeken, mint például a bogármaradványok nyomai, madárpiszok marások vagy a savas eső hatása,
 • a gyárinál is szebb megjelenést biztosít, fényes autókon még üvegesebb lesz az autó fénye, matt autókon pedig jóvan homogénebb.

Hívj most! +36 1 999 4217

(mobiltelefonon kattints a telefonszámra)

A kőfelverődések és karcolások ellen valós védelmet kizárólag a karosszériavédő fólia jelent! Szalonunkban lehetőség van karosszériavédő fólia telepítésére is, mely a ServFaces Coat Ultima kerámia kezeléssel együtt különösen erős védelmet nyújt a fizikai és kémiai behatások ellen.

FIGYELEM! A bevonat nem arra való, hogy éveken át kizárólag nagynyomású vízzel legyen mosva az autó, 1-2 havonta javasolt egy olyan tisztítást is beiktatni, amikor mosókesztyűvel alaposan meg van tisztítva a felület. A kizárólag nagynyomású tisztítás sem okoz kárt, ugyanakkor a nem jól karbantartott mosóberendezések juttathatnak olyan vegyszereket a felületre, melyek ideiglenesen elfedik a bevonat extrém vízlepergető hatását. Ez karbantartó tisztítással legtöbbször könnyen helyreállítható.

Átlagos várakozási idő: 1-2 hét (karosszériavédő fólia telepítése esetén akár több is)
Mennyi idő alatt készül el az autóm? Általában 48 óra alatt, tehát ha hétfőn reggel hozod, szerda reggel átvehető. Karosszériavédő fólia telepítése esetén ez az idő jelentősen változhat.

A német ServFaces cég bevonatai kizárólag a kiváló minőséget képviselik a bevonatok piacán, melyek teljesen átlátszóak, különösen ellenállóak és nem változtatnak a felületek gyári megjelenésén. Akár 1.500 °C -ig ellenállnak a hőnek, mely lehetővé teszi, hogy a legnagyobb teljesítményű kipufogó- és fékrendszereken is használhatóak legyenek.

IMG_1503.jpg

Akár fóliára is

Legyen az fényes, matt vagy szatén, jeneltősen könnyebb lesz a tisztítása

Mivel a ServFaces bevonatok tartóssága kiemelkedő, szolgáltatásunkra 3 év garanciát vállalunk. Ennek fő feltétele, hogy évi egy alkalommal lássuk az autót egy Karbantartó tisztításra, amikor megtisztítjuk a felületeket az esetleges rárakódott szennyeződésektől.  A ServFaces Coat Ultima bevonatot, és általában a ServFaces bevonatokat akár 4 réteg vastagságig  rétegezni, további rétegek esetén már nincs akkora előny, hogy megérné.

A ServFaces Coat Ultima a HSH technológiának köszönhetően akár egy rétegben is felülmúlja legtöbb vetélytársa által csak több rétegben nyújtott védelmet és tartósságot. A bevonat rétegezhető, mellyel ellenállóbb, vastagabb és tartósabb lesz. A bevonat 3-4 réteg felvitele esetén extrém védelmet nyújt, mely akár 8-10 mikronnal* is megvastagíthatja a fényezést, ezzel mechanikai védelmet is nyújtva. A rétegek felárait árkalkulátorunk tartalmazza.

Egyrétegű felvitel esetén extraként kérhető Bogárvédelem Plusz szolgáltatásunk, mely egy további réteget jelent az egy rétegű felvitel mellé a bogármaradványok által legjobban súlytott területekre, melyek: első lökhártó, első lámpák, motorháztető, tükrök.

A ServFaces Coat Ultima kerámia kezelés a következő alapvető elemeket tartalmazza:

 • Az autó mosása,
 • Teljes több lépcsős mélytisztítás és zsírtalanítás,
 • Egy lépcsős fényesítés, maszkolással (szükség esetén feláras fényezés korrekció),
 • Ez a szolgáltatásunk minden esetben tartalmazza a "jeweling" azaz magyarul gyakran "ékszeresítő polírozásnak" nevezett folyamatot is,
 • Kerámia bevonat felvitele fényezett elemekre, lámpákra, valamint az összes optikai műanyag felületre (külön igény esetén további felületekre is),
 • Kerámia bevonat eloszlatása és felesleg visszatörlése a felületről,
 • A bevonat pihentetése és elemenkénti kikeményítése hőmérséklet- és távolságérzékelős rövidhullámú infravörös lámpával
 • Autó belsejének piperetakarítása minden ServFaces Coat Ultima kezelés mellé ajándék
Magyarországon+jelenleg+kizárólag+a+Premium+Car+Services-nél+elérhető+akár+5+év+garanciával.jpg

Motorokra vonatkozó áraink
Autókra vonatkozó áraink
A fenti árak nem tartalmazzák az esetleges helyreállítás költségét valamint egy réteg felvitele esetén értendők, kizárólag érintetlen (milyen az érintetlen autó?) autókra és motorokra vonatkoznak. Akril színű autóknál és motoroknál (pl. lakk fekete, lakk piros) 10% felárat felszámolunk, gyári matt fényezésű autóknál 10% kedvezményt adunk. A kategóriát minden esetben jogunkban áll igazságosan eldönteni. A rétegek felárát az aktuális árkalkulátorunk számolja.

Hívj most! +36 1 999 4217

(mobiltelefonon kattints a telefonszámra)

static1.squarespace.png

Kiegészítő kezelések:

Az autód összes külső eleme kezelhető, mely segíti a tisztán tartásukat és megvédi őket a külső behatásokról:

 • fényezett felületek (akár matt fényezés is)

 • felnik, airbrush technológiával felhordva

 • sima és domború műanyag felületek (akár a motortérben is)

 • üvegek és tükör felületek

 • matricák, fóliázott felületek (matt, fényes és karosszériavédő esetén is)

 • nyers fém, vagy krómozott felületek (kipufogók, felnik)

Az autó beltere sem maradhat védelem nélkül, különös tekintettel a legérzékenyebb felületekre mint például a bőr és a szövetek. Teljesen láthatatlan, átlátszó védelmet nyújt.

A bőr bevonat megakadályozza, hogy a bőr elszíneződjön, valamint segít megelőzni az idő előtti kopásukat, mely sokszor a helytelen tisztítással csak rosszabb lesz.

A textil felületek víz- és folttaszítóak lesznek és a tisztításuk jelentősen leegyszerűsödik.

A matt lakkfelületek mint pl. a BMW által kifejlesztett Frozen, vagy a Mercedes-Benz által kifejlesztett Designo Magno nagyobb figyelmet igényelnek, különös tekintettel arra, hogy a kis sérülések is kizárólag fényezéssel javíthatóak.

A matt felületekre a bevonatok felvitele jóval rövidebb időt vesz igénybe, mivel az előkészítés kizárólag mosásból, dekontaminálásból és zsírtalanításból áll. A legidőigényesebb fényezés korrekció ebben az esetben nem kivitelezhető, ezért 30% kedvezményt adunk a kezelés árából.

Üveg bevonat

ServFaces Vitro Hydro
szélvédő: 12.990 Ft bruttó
további üvegek: 10.990 Ft bruttó

Bőr bevonat

ServFaces Leather Ultima
ülésenként 6.490 Ft bruttó,
ajtókárpitok és műszerfal 8.990 Ft bruttó,
kormány és váltószoknya: 4.990 Ft bruttó

Felni bevonat

még autóra nem felhelyezett felnik esetén bruttó 24.990 Ft / szett*
autóra már felhelyezett, enyhén fékporos felnik esetén: bruttó 32.990 - 39.990 Ft / szett*
használt felnik esetén: 39.990 - 49.990 Ft / szett*

*1 felniszett 4 darab felnit tartalmaz.

Textil bevonat

ServFaces Textil Ultima
ülésenként: 6.490 Ft bruttó
szőnyegenként: 3.490 Ft bruttó
ajtókárpitonként: 1.990 Ft bruttó
csomagtérszőnyeg: 4.990 Ft bruttó

Műanyag bevonat, mérettől függően

ServFaces Plastic Coat:
6.990 Ft - 14.990 Ft bruttó

* A várható rétegvastagság a fényezés minőségétől, páratartalomtól, a hőmérséklettől és egyéb tényezőktől függhet. Nehéz megmérni a valódi rétegvastagságot az elkészült autón, mivel a bevonat felvitele előtt és után ugyanarra a pontra szinte lehetetlen a rétegvastagság mérőt elhelyezni. A megjelentett rétegvastagság kizárólag tájékoztató jellegű, az összehasonlítást segíti.